manicure

"Hoe wilt u uw persoonlijke zakenkaartje ?"

Deze vraag kan niet vaak genoeg gesteld worden omdat er maar weinigen weten dat we het over de vingernagels hebben.
Ze zeggen meer over ons dan we kunnen vermoeden : goed verzorgde nagels en handen zijn het teken van een goed verzorgde verschijning en onderstrepen natuurlijke schoonheid.

Nailspa is het eerste vernieuwende product dat door Alessandro Int. ontwikkeld is en dat uitstekende nagelverzorging combineert met de kennis van aromatherapie.
Deze unieke combinatie van professionele kennis, waardevolle samenstellingen van actieve ingrediënten met de sensuele ervaring van fantastische geuren, essentiële oliën en strelende texturen transformeren een manicure in een holistische spa-ervaring van welzijn.

Nailspa aromatherapie opent een nieuwe wereld van perfecte nagelverzorging : heilzame essentiële oliën en exclusieve plantenextracten bieden altijd een optimale verzorging aan nagels en nagelriemen en zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de vereisten van de individuele nageltypes.

NailSpa combineert alle vereisten van een vernieuwend nagelverzorgingsgamma op een manier die nog niet eerder werd volbracht: 3 gamma's op maat gemaakt om aan de verschillende vereisten van de verscheidene nageltypes te voldoen.

In samenwerking met dermatologen ontwikkelde Alessandro Internationaal ook een sensationele handverzorgingslijn: Hands!Up handcare. Voor deze verzorgingslijn slaan de Alessandro Internationaal toptalenten op het gebied van handverzorging en toonaangevende huidartsen de handen in elkaar om moderne cosmetica op het hoogste niveau te kunnen aanbieden. De Hands!Up-lijn is de eerste pre- en anti-aging systeemverzorging voor handen wereldwijd. Hands!Up is eveneens de eerste handverzorging, die met zijn hoogwaardige bestanddelen perfect aan uw specifieke behoeften beantwoordt: de blauwe productlijn werkt als pre-aging voor jongere handen, in de roze lijn worden de succesvolle anti-aging Hands!Up-producten verder ontwikkeld en de zilveren productlijn is speciaal voor rijpere handen. Toch hebben alle Hands!Up-producten iets gemeen: het Biopearl Complex een werkstoffenmix uit de zoetwaterparel, een waar krachtwonder voor de huidcellen. Het bevat enzymen, zouten, zink en aminozuren en beschermt de handen zo perfect tegen de tekenen van vroegtijdige veroudering - zodat de handen niet de ware leeftijd verraden.

 • 1. Basis manicure  € 25
 • 2. Manicure Nailspa  € 35
  (+ gladmaken nagel + reiniging en peeling hand en onderarm)
 • 3. Luxe Wellness Manicure  € 45
  (manicure Nailspa + massage en masker hand en onderarm)
 • 4. Paraffine  € 12
 • 5. Lakken  € 8
 • 6. Lac Sensation (aanbrengen als een nagellak, sterk als een gel, houdt tot 3 weken)
  Eerste keer  € 27
  Vanaf tweede keer (incl. verwijderen)  € 30
  Verwijderen  € 15